Werkwijze en aanbod

Oriënterend gesprek

Als je denkt dat InterAktie voor jou de juiste plek is, kun je contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Aanmelden voor zo’n gesprek kan telefonisch 0651021261 of per mail info@interaktie.com of ga naar Aanmelden en contact.

Door middel van een telefoongesprek,  een gesprek bij jouw thuis of op een nader te bepalen locatie, bespreken we of psychomotorische therapie voor jouw wat zou kunnen betekenen. We bespreken op welke wijze de therapie gegeven kan worden. Als je besluit dat deze vorm van therapie aansluit bij jouw hulpvraag of problematiek, wordt er een intakegesprek gepland.

Intake

Tijdens het intakegesprek staat jouw hulpvraag centraal en bespreken we de behandeldoelen. Samen kijken we of er een behandeltraject kan worden gestart. Er wordt een behandelovereenkomst opgesteld waarin we de behandeldoelen, de werkwijze, duur en afspraken van de therapie zullen beschrijven.

Behandeling

  • De behandeling zal in overleg wekelijks worden uitgevoerd, met name tijdens de eerste behandelperiode. Een behandelafspraak duurt 60 minuten.
  • De therapie wordt gegeven aan de Deventerweg 4 in Harderwijk.
  • De behandelcontacten zullen regelmatig geëvalueerd worden.